Reserveren Neem contact op!

Reserveringen voortaan online.

24 augustus 2023
Wim Loos

Beste gebruikers van Gemeenschapshuis De Schans,

Met trots presenteren wij u onze vernieuwde website https://www.deschansmilheeze.nl/

Dit heeft wel voordelen voor u als gebruiker. Met ingang van 1 september 2023 kunt een reservering aanvragen via onze website. Daarom een vriendelijk verzoek om hier voortaan gebruik van te maken. Na een paar maanden zullen wij dit evalueren en alle opmerkingen en wensen beoordelen. Wij hebben onze best gedaan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt direct reserveren aanklikken op zowel uw computer, laptop, tablet of telefoon. Wijzigingen van uw reservering kunt u via een nieuwe reservering doen met uw opmerkingen in het, hoe kan het ook anders, opmerkingen veld. Annuleringen kunt u vooralsnog via een mailbericht rechtstreeks sturen naar planning@deschansmilheeze.nl

Wij willen hiermee voorkomen dat uit alle hoeken (lees digitale mogelijkheden), reserveringen binnenkomen die tussen wal en schip belanden. Onvoldoende gegevens bij reserveringen is nu ook niet meer mogelijk, tenzij u een hulpmiddel vergeet vast te leggen (b.v. een beamer).

Daar wij ook nu beschikken over een nieuws pagina, kunnen wij ook bij een (grote) activiteit van jullie vereniging een bericht plaatsen. U dient dan zelf kopij aan te leveren. U krijgt dan een bevestiging of deze al dan niet wordt geplaatst.

In de menu keuze “planning” kunt u onder weekplanning de vaste reserveringen bekijken zodat u enig beeld  hebt wat er eventueel beschikbaar kan zijn.
Op de home pagina onder kopje “weekoverzicht”  (wat ook bij weekplanning staat) treft u de wekelijks reserveringen van betreffende week aan (wijziging voorbehouden). Ook hebben wij een menu item “evenementen” waarin u toekomstige activiteiten kunt zien, die in het Gemeenschapshuis worden gehouden, zodat u hier rekening mee kan houden.

Verder onder menu keuze “informatie” vindt u o.a. aan het huishoudelijk reglement, een gebruikersovereenkomst, en diverse handleidingen, deze zal in de loop der tijd worden gevuld.

Onze website wordt vanaf nu minimaal wekelijks bijgehouden en aangevuld (b.v. het huishoudelijk reglement zijn we aan het updaten en zal nog geplaatst worden).

Wij hopen hiermee een extra service aan onze dienstverlening te hebben toegevoegd.

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur en beheerders,
Gemeenschapshuis De Schans.

Terug naar overzicht